Skillslabs filteren

Skillslabs filteren

Skillslab aanmelden

Met behulp van onderstaand formulier kunt u als zorginstelling in Friesland uw skillslab aanmelden. Daarmee geeft u aan dat andere zorgorganisaties gebruik kunnen maken van uw faciliteiten.

De gegevens die u met onderstaand formulier verstuurt worden gescreend alvorens het geplaatst wordt op de website. U ontvangt een e-mail wanneer uw skillslab is geplaatst.

Vermeld bij het eerste veld 'Naam' eerst uw organisatienaam gevolgd door de locatie van de skillslab ( Organisatienaam - Locatie )

Alle velden zijn verplicht.

Skillslabs

?

Organisatienaam | Locatie

Hieronder kunt u bijzonderheden van de faciliteiten vermelden, bijv. extra trainingsmogelijkheden, aanwezige materialen, kosten van de uitleen, gebruik van e-learningmodules, etc.

Wanneer u foto's wilt toevoegen dan kan dat door de foto's per e-mail te versturen naar j.veltman@alliade.nl nadat u uw skillslab heeft aangemeld via dit online formulier.

SkillslabsFriesland.nl toont de skillslabs (praktijklokalen) van zorgorganisaties in de provincie Friesland. Deze skillslabs zijn beschikbaar voor andere zorgorganisaties. Ook is een mobiel skillslab beschikbaar vanuit de locatie Alliade – Heerenveen.

Lees meer

Ga direct naar

Mobiel skillslab

Vanuit Venturaplus is een mobiel skillslab beschikbaar gesteld. Dit skillslab omvat materiaal op het gebied van katheteriseren, sondes, bloeddruk en injecteren, inclusief torso's. Het materiaal is tegen gebruikskosten te leen.

Lees meer