Skillslabs filteren

Skillslabs filteren

In de buurt van:Sneek
Soort scholing:Verpleegtechnische handelingen
Max. aantal cursisten:15 personen
Docenten beschikbaar:Ja
Kosteloos beschikbaar:Nee
Beschikbare materialen:
Computer met internet
Beamer
Flipover
Aanvullende informatie:

Wij werken met geaccrediteerde modules op het gebied van de meest voorkomende technische vaardigheden. Natuurlijk zijn alle up-to-date materialen beschikbaar! En onze prachtige oefenpoppen..... (hele poppen, geen torso, dus veel meer mogelijkheden) liggen glimlachend op cursisten te wachten.

Misschien is het leuk dat jullie eens komen kijken? Collega's zijn altijd welkom en natuurlijk willen we jullie graag laten zien wat onze mogelijkheden zijn!

Ook zijn wij te vinden onder de naam Freshwork. Dit is onze commerciële poot waarin wij bijscholingen cq opfris onderwijs bieden aan particulieren die herintreden of van werkveld willen wisselen. Als thuiszorgorganisatie lenen wij vaak het "lokaal" uit aan collega's.

Zie ook www.freshwork.nl

Contactgegevens
Westereems 12
8602 CR Sneek
Jantine Slippens
Tel. 0515-438860

SkillslabsFriesland.nl toont de skillslabs (praktijklokalen) van zorgorganisaties in de provincie Friesland. Deze skillslabs zijn beschikbaar voor andere zorgorganisaties. Ook is een mobiel skillslab beschikbaar vanuit de locatie Alliade – Heerenveen.

Lees meer

Ga direct naar

Mobiel skillslab

Vanuit Venturaplus is een mobiel skillslab beschikbaar gesteld. Dit skillslab omvat materiaal op het gebied van katheteriseren, sondes, bloeddruk en injecteren, inclusief torso's. Het materiaal is tegen gebruikskosten te leen.

Lees meer